Mogelijkheden voor Bedrijven

Slagerij Rietveld is al jaren de barbecuespecialist bij uitstek . Of u nu met 10 of met 150 personen wilt barbecueën, wij kunnen dit voor u in orde maken. Niet alleen voor heerlijk vlees en heerlijke hapjes en salades maar ook voor barbecues zelf. Wij kunnen u complete pakketten verzorgen en indien u wenst zelfs met personeel wat het vlees voor u bakt als u hier zelf geen zin in heeft.

Wanneer u met bedrijf wilt gaan barbecueën (vanaf 10 personen) kunt u het beste contact met ons opnemen voor een pakket op maat wat volledig bij uw wensen past. Vermeld ons bij het aanvragen van meer informatie duidelijk met hoeveel personen u wilt barbecueën, regelt u zelf een barbecue of leent u deze van ons, wilt u naast vlees ook nog salades en hapjes en gaat u zelf vlees bakken of laat u dit door ons verzorgen?

All-in Barbeque Pakket

Barbecue Pakket
2 stokjes kip sate
half-om-half barbeque worst / barbeque hamburger
half-om-half gemarineerde kipfilet / gemarineerd haasfiletlapje
half-om-half kip shaslick / kip op stok
half-om-half kip drumsticks / spare-rib
diverse salade, 200 gram per persoon: zalm, rundvlees, aardappel spek
verder met stokbrood en kruidenboter, diverse sausjes, pindasaus, bestek en servetten
Nu slechts € 15,95 per persoon!

Dit pakket is te bestellen vanaf 15 personen en tijdelijk is de huur van de gas barbecue gratis maar bestel tijdig want vol=vol!

Wanneer u meer informatie wilt of een vrijblijvende offerte went te ontvangen kunt u ons een email sturen of bellen tijdens de openingstijden.